Informatie

 f4d 2004 2

Informatie
De Drunense Fietsvierdaagse is voor vele fietsliefhebbers vaste prik op hun agenda. De mooie routes door Midden-Brabant staan garant voor Bourgondische gezelligheid waardoor de Drunense Fietsvierdaagse is uitgegroeid tot een prachtig fietsevenement. De elk jaar wisselende routes doen elke dag een ander deel van Midden-Brabant aan en laten u kennismaken met het vele moois in deze streek. Bijvoorbeeld natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen, karakteristieke stadjes en gemoedelijke Brabantse dorpen. Jong en oud beleeft veel plezier aan de dagelijkse routes van 40 en 65 kilometer, die allemaal volledig uitgepijld zijn. Iedereen kan meedoen en zo al fietsende de omgeving van Midden-Brabant leren kennen!

Routes
Evenals in voorgaande jaren zijn de routes ook dit jaar weer anders. Vanuit Drunen start u elke dag voor een prachtige tocht door Midden-Brabant, met onderweg diverse bezienswaardigheden voor jong en oud. De routes zijn uitgepijld en daardoor gemakkelijk te volgen middels de ”Presto-pijlen”. Ook krijgt iedere deelnemer een routekaartje mee voor onderweg.

Afstanden
Dagelijks kunt u kiezen uit 2 afstanden: 40 en 65 km. U kunt zelfs per dag bepalen welke afstand u die dag gaat fietsen!

Vertrek en aankomst
Elke dag vertrekt u vanuit paviljoen "De Booginn" in sport- en recreatiepark "De Schroef" aan de Prins Hendrikstraat in Drunen. Hier komt u ook elke dag weer aan.

Starttijden: 40 km tussen 9.00 en 14.00 uur.

                  65 km tussen 9.00 en 12.00 uur.

De eindcontrole sluit elke dag om 17.00 uur. 

Fietsenstalling
Bij het startadres is er een beperkte mogelijkheid uw fiets bij het startadres te stallen. In verband met brandveiligheid is het helaas niet mogelijk de accu's op te laden.

Parkeergelegenheid
In de nabije omgeving van het recreatiepark zijn diverse parkeergelegenheden.

Overnachting
Voor overnachtingsmogelijkheden kijkt u op deze website bij Overnachting. Daar staan verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje.

Pech onderweg
Elke dag zijn er op de routes materiaalwagens beschikbaar die u, indien mogelijk weer op weg kunnen helpen.

Wat is inbegrepen
Bij de prijs is het informatie-/stempelboekje en een deelnamebordje inbegrepen. Tijdens de Fietsvierdaagse heeft u de mogelijkheid onderweg een excursie te maken of bezienswaardigheid te bezoeken. Tenzij anders aangegeven, is het gebruik maken van deze excursies gratis voor deelnemers aan de Fietsvierdaagse. Op de laatste dag krijgt u bovendien een leuke herinnering als aandenken van deze Fietsvierdaagse, mits u minimaal 3 dagen gefietst heeft.

 

Klik hier voor de informatiefolder 2020.